Metode de Plata


Metode de Plata
Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.aquajetrazor.ro, folosind urmatoarele instrumente de plata:Ramburs la Curier (cash) la livrarea coletului


Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.Plata online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)


STRIPE
Daca ai ales metoda de plata ” Plata online prin card bancar “ este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision.
(În aceasta perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnotele. Plătește online, fără costuri suplimentare.)


Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele STRIPE.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca STRIPE nu stocheaza datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta .Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line siguranta la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele "AQUA JET RAZOR S.R.L"